Jenergy
Spinning Marathon 17 september 2017

Op Zondag 17 September is er een Spinning Marathon én tevens Open Dag bij Jenergy.

De Marathon is van 12:00 tot 16:00 uur.

Iedereen kan meedoen voor 1,2,3 of voor alle 4 de uren. De minimale bijdrage is slechts €10,- per uur. Maar je kunt je ook laten sponsoren voor een hoger bedrag. Vier uren spinnen voor goed doel tijdens Open Dag.
De opbrengst van de marathon komt volledig ten gunste van de afdeling kindercardiologie LUMC voor aankoop van een 3D printer.

Het verhaal hieronder is van kindercardioloog Arno Roest:
"Als kindercardioloog ben ik heel nauw betrokken bij de voorbereiding op een open hartoperatie van kinderen met een ernstig aangeboren hartafwijking. Vaak weten we met de gebruikelijke onderzoeken heel goed wat er tijdens de operatie gedaan moet worden. Maar helaas zijn er hartafwijkingen die zo complex zijn dat we tevoren niet goed in kunnen schatten wat er tijdens de operatie gedaan kan of moet worden. Bij deze hele complexe hartafwijkingen heeft het maken van een 3D geprint model van het hartje van deze kinderen al bewezen dat dit heel nuttig is in de voorbereiding van de operatie. Dit model moet wel van zacht materiaal zijn zodat de chirurg dit kan insnijden en zo de operatie goed kan voorbereiden. Op dit moment hebben we zo'n printer niet, maar dit zou wel erg handig zijn om alles in eigen beheer te kunnen printer om zo snel mogelijk een print te verkrijgen. Daarom is een bijdrage aan een zacht-materiaal 3D printer heel belangrijk!"


Voor degene die het hoogste sponsorbedrag bij elkaar heeft gekregen ligt een mooie prijs klaar.

Sponsorformulier downloaden

Neem gerust iemand mee.

Je kunt je inschrijven voor deze marathon door een mailtje te sturen naar info@jenergy.nl« Alle Berichten