Jenergy

Onze klanten aan het woord

Marèse Peters :
"DANKJEWEL voor je geweldige Fit & Slank Lentesprint! Ik vind het ongelofelijk wat ik in 6 weken heb bereikt. En dan gaat het niet eens om de kilo’s die ik ben kwijtgeraakt. Maar ik voel me fit en sterk, en ik heb een enorme dosis energie elke dag. Nooit gedacht dat ik sporten zo lekker zou gaan vinden! Ik ga het sporten en gezond eten zeker volhouden! Nogmaals bedankt!
Ik heb enorm veel bewondering voor de manier waarop jij onze buurt een boost geeft qua gezondheid en gezelligheid. Fantastisch hoe je iedereen in beweging krijgt en hoe je een gezellige plek creëert voor onze wijk. KEEP UP THE GOOD WORK!"

Joke van Spronsen-Groeneveld:
"Ben zo blij met de sportschool van Jenergy, ik ben nu meer dan 1 jaar lid, heb meerdere sportscholen gehad, maar deze is voor mij nummer 1, doe senioren fit zumba, we hebben leuke leraren, leraressen, lieve leuke mensen, voel me sinds ik op deze sportschool zit super en hoop nog heel lang te blijven."

Lars Talsma :
"Professionele, mooie en gezellige sportschool. Alle apparaten en attributen zijn in veelvoud aanwezig. Ook de Personal Trainers en Jenny staan altijd voor je klaar!"

Renee van Heck:
"Mijn ervaring met de sporttraining bij Jenergy als 71-jarige vrouw.
Al een aantal jaren volg ik de lessen Seniorfit en Easy Zumba bij Jenergy. Voordat de nieuwe sportschool geopend werd sportte ik slechts 1x per week. Na de opening van het nieuwe gebouw, ben ik vaker gaan sporten, nu vaak 5x per week vnl. bij de Seniorfit.
Ik heb sindsdien gemerkt dat mijn conditie enorm verbeterd is; zo beklom is vorig jaar het hoogste duin (200 m) in de VS. Verder had ik last van mijn knie vanwege artrose en was mijn cholesterol veel te hoog. Door de intensievere training verdwenen mijn knieklachten en zijn mijn cholesterol waarden, tevens met aanpassing van mijn voeding maar zonder medicijnen, enorm verlaagd. Ik zou iedereen, maar vooral de 50+sers, willen aanraden om door middel van sporten zijn/haar fysieke maar ook psychische klachten te bestrijden en daardoor gezonder en fitter in het leven te staan.

Naomi van der Meij:
"Ik ben erg blij met jou sportschool! Erg leuke lessen. Leuk trainers en het is naast de deur voor mij!"

Jana Knippert:
"Top! Goede trainingsplan van Jenny gekregen! Het werkt! Kan nu prima hardlopen zonder last van mijn knieën te hebben! Twee keer krachttraining in de week en mijn favoriet is de bootcamp op zondag middag!"

Wil van Elk:
"Een gezellig en sportieve club met gemotiveerde mensen!"

Debby Peulen:
"Lieve medewerkers, allemaal gedreven en vol passie!"

Arjan K:
"Bijna 4 maanden geleden bezocht ik mijn huisarts, mede vanwege mijn bloeddruk. Na mij onderzocht te hebben kwam zijn ‘oordeel’ : mijn bloeddruk was te hoog ondanks de medicatie die ik zeer regelmatig in nam. Hij kon wel de dosis verhogen maar was het niet tijd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn klacht? Dus minder zout en alcohol en om af te vallen naar de sportschool. Dat laatste had ik 30 jaar geleden ook lange tijd gedaan dus waarom zou ik dat niet weer doen. Ik kwam met Jenny in contact en besloot ook haar gelijkluidende advies op te volgen: vanaf eind maart ben ik weer 4 – 5 dagen per week gedurende ca 1 uur in de sportschool te vinden. Mijn huisarts en mijn Tibetaanse arts zijn beide tevreden over de resultaten. Ook voor mij is het resultaat merkbaar: mijn bloeddruk is gezakt, ik voel weer de energie stromen na een intensieve trainingssessie en mijn gewicht is verminderd. Door de opbouw van spieren ben ik meer vetweefsel kwijtgeraakt dan de weegschaal aangeeft. Hiervoor heb ik eigenlijk weinig hoeven te laten maar wel meer moeten doen. Mijn oefeningen zijn er op gericht om blessures te voorkomen dus lagere gewichten en veel meer herhalingen. Ook hier geldt dat resultaten behaald in het verleden geen garantie bieden voor de toekomst: zo sterk als vroeger zal ik niet meer worden. Maar nu is mijn doel gezondheid. "

Cindy Juffermans:
"Jenergy is de beste!"

Peggy Bol:
"Kleinschalig en gezellig ! Ik ga voor de zumba lessen. Altijd gezellig! "

Marleen La Bruja:
"Geweldige plaats om te trainen. Bijzondere trainers met kennis en flair. Allemaal weten ze mensen keihard lachend te laten trainen. De resultaten zijn er dan ook naar. Jenergy.... Gewoon doen!"

Marese Peters:
"Laagdrempelige sportschool waar het niveau hoog ligt! Gezellig sporten met leuke en vakkundige trainers. Ik ben nog nooit zo lang actief gebleven bij een sportschool (en dat wil wat zeggen)!"

Astrid van Tol:
"Knusse, gezellige sportschool, fijne apparaten. Altijd iemand aanwezig om je vragen aan te stellen. Jenny's energie werkt enorm aanstekelijk."

Manja Rodenburg:
"Ruim voldoende keus aan lessen, goede en vriendelijke instructeurs! Veel gezelligheid en echt iedereen is welkom! Ik sport er nu ruim 8 jaar vanaf de oude gymzaal (Sunny Sport) bij Lange Voort, nog steeds super gezellig!
Blij met Jenergy!!"

Inge Van Zuuren-Nijeboer:
"Jenny zelf is altijd vol energie.Brengt alle lessen met enthousiasme.
Heeft verder goede mensen ,die afwisseling in de lessen bieden.
Ik kan me geen betere fitnessclub voorstellen.Ook voor senioren!!"

Ingeborg Gonizzi :
"Kleinschalig, vriendelijke en gezellige mensen, breed aanbod aan activiteiten. En lekker dichtbij, dus geen excuus om niet te gaan"

Nathalie van der Arend :
"Leukste en meest persoonlijke fitnessclub in de regio!"

Natascha Bodijn:
"Ik maak het meest gebruik van Groepslessen.
Ruim aanbod.
Leuke instructeurs/instructrices
De ongedwongen sfeer,vriendelijkheid, hulpvaardigheid.
Nieuwe moderne apparatur."

Julian Geraerds:
"Geweldige trainers en geweldige groepslessen super leuk!!!"